Byg din egen reol

Trænger du til opbevaringsplads, du virkelig føler, giver mening? Det er ikke altid nemt at finde en reol, der passer perfekt ind i et rum. Måske det er dybden, måske det er højden, der ikke lige er helt i vinkel. Det kan være frustrerende, for de fleste vil jo gerne have, at møblerne passer sammen. Men der findes heldigvis gode løsninger for, hvordan du kan indrette et rum godt.

En ABC reol er noget af det, der kan være med til at gøre indretningen lidt nemmere. Her har du muligheden for selv at samle moduler og kombinere hjørnestykker og forskellige højder, og i nogle tilfælde kan du endda fastgøre en bordplade til et stykke af reolen, så du har opbevaringen lige ved hånden, mens du arbejder. Det kan gøre, at kontoret eller det lille værelse kommer til at virke mere overskueligt, og at der bliver plads til mange ting på relativt lidt plads.

Børneværelse eller arbejdsrum?

Hvis du er vant til at arbejde hjemmefra, ved du også, at det er alfaomega, at der er plads til alt det, du har brug for. Det nytter ikke noget, at du føler, dine mapper og papirer ligger i vejen, når du sidder med computeren, akkurat ligesom det er rart, at relevante bøger altid er ved hånden. Det er noget af det, der er praktisk med et reolsystem, du selv har været med til at sammensætte.

Det samme gælder på børneværelset, hvor det er rart at vide, at alt legetøjet har en fast plads, det kan blive sat tilbage på. Her kan det være rart at investere i et par kasser, der passer ind på hylderne, så det virker mere organiseret, end det ellers kan virke til at være på et børneværelse. Rod er naturligt, men det er rart at vide, at det kan pakkes lidt væk en gang imellem.