Sådan holder du dig varm til vinteren

Mange kender til den nuværende situation i Ukraine, som har stået på de sidste måneder, og hvordan dette har påvirket gasmarkedet og presset priserne i vores gasforbrug i hjemmet. Dette sker blandt andet fordi udbuddet på gas bliver mindre, og efterspørgsmål stiger. Af den grund begynder nogle måske at bekymre sig om de komne vintermåneder, ift. hvordan man bedst muligt holder varmen i de kolde måneder, nu hvor gaspriserne er steget.

Find et godt naturgasfirma

Mange kan nok ikke komme helt udenom at bruge gas i løbet vinteren for at holde varmen, og derfor kan det være en idé at finde et naturgasfirma, der kan levere det du har brug for. På siden her kan du finde et naturgasfirma, der holder øje med gasmarkedet og dets udvikling. En fordel ved naturgas er, at det skulle være mere miljøvenligt end andre fossilebrændstoffer, fordi CO2-udledningen er mindre.

Tag godt med tøj på

En måde at spare på elvarmen i de kolde måder kan også ske ved at skrue ned for varmen, og tage ekstra tøj på. Dette kan være en større tilvænningssag for nogen, hvis man er vant til at have 25-27 grader i sin bolig, men ændringen kan være en nødvendighed, hvis man vil spare på varmen og pengene. I stedet for kan man tage en ekstra trøje på og sørge for at have lange bukser på, når man også er hjemme.

Vær social

En tredje måde man måske kan spare på elvarmen, er ved at være social. Jo flere mennesker, der er i et rum, jo nemmere er det at varme rummet op med alles kropsvarme. Man kan eventuelt deltage i komsammenaftener, og skue ned for varmen. Man kan eventuelt også holde en date night med sin partner og pakke sig ned under dynerne eller et tæppe, mens man ser en god film.