Planlæg den perfekte polterabend

En polterabend er en essentiel del af bryllupsforberedelsen, og for vennegruppen kan planlægningen næsten være den bedste del af det. Der er mange elementer i sådan en proces, og det kan friste at fokusere på at finde på de sjoveste idéer, men det kan også være en opskrift på en kaotisk dag. Der er jo også et logistisk aspekt af en polterabend, og dagen bliver sjovere, hvis logistikken spiller. Det er desværre ikke alle vennegrupper, der har en logistik-nørd iblandt sig, så derfor har vi lavet en liste over de problemstillinger, der oftest opstår på selve dagen.

Hvordan kommer I rundt?

En polterabend er jo ikke altid en lille forsamling, så det kræver, at der er styr på transporten. Det kan jo sagtens være, at man har nok biler til rådighed, så den største udfordring er, hvem i alverden, der skal køre bilerne? Alkohol fylder meget på en polterabend, og det er kun ude på landet, man kan slippe af sted med, at alle mand drikker. Inde i København eller Aarhus er man nødt til at have designated drivers, der skal holde sig ædru og er tvunget til at holde sig fra fadølsanlægget. En rigtig smart løsning kan være at leje en Bus til 10 personer, så I slipper for at trække lod eller skændes om, hvem der skal have en kedelig dag.

Hvem var det nu, der lagde ud for hvad?

Et andet, og lige så skænderi-fremkaldende, aspekt af en polterabend er økonomien. Det er et værre bøvl at holde styr på, hvem det nu lige var, der lagde ud for hvad. Alle ender med at sende penge frem og tilbage, og ingen har overblikket. Det er netop den situation, der er skabt til at oprette en Weshare. I stedet for at alle prøver at holde overblikket, så overlad ansvaret til appen, og nyd dagen i stedet.