Vi har alle lov til at få det bedre igennem en psykolog

At kunne leve sit liv fuldt ud uden at skulle tage hensyn til nogle former for psykiske problemer er noget, mange af os tager for givet. De psykologiske benspænd kan være svære både at forstå men også at håndtere, og er de ikke noget, vi selv oplever i vores daglige liv, er vi nok tilbøjelige til ikke at skænke dem mange tanker.

Men samtidig er de fleste af os oplyst nok til at vide, at der går mennesker rundt blandt os i vores samfund mange psykiske vanskeligheder. Vanskeligheder som de naturligvis har krav på at få hjælp til og behandling mod.

Et liv man har lyst til at leve

Vi har alle lov til at få det bedre igennem den hjælp og terapi, som vi kan få hos en psykolog. Disse findes rundt omkring i vores land – du finder eksempelvis nemt en psykolog i Nordsjælland – og er alle uddannede indenfor felter, hvor de psykiske problemer – og behandlinger af disse – er i fokus.

Sidder du og har brug for en eller anden form for hjælp – enten til behandling eller udredning – så hold dig ikke tilbage med at kontakte en psykolog i dit nærområde.

Evidensbaseret psykologisk behandling og undersøgelse

Psykologens arbejdsområde er en veletableret del af det samfund, vi har i Danmark. Feltet bygger på evidensbaseret psykologiske behandlinger og undersøgelser, hvilket betyder, at du trygt kan sætte dig selv i kontakt med en uddannet psykolog.

Er det vigtigt for dig at være forsikret om, at du er i gode hænder, når du står overfor at skulle tage kontakt til en psykolog, så kan du gøre dette med god ro i maven. Feltet er bredt undersøgt, og de danske psykologer er alle veluddannede og dermed og klædt godt på til at hjælpe dig med de psykiske problematikker, du kæmper med på daglig basis.